• csütörtök , 28 március 2024
Májusban folytatódik az Egynyári kaland

Májusban folytatódik az Egynyári kaland

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozata, az Egynyári kaland hat részből álló, könnyed szórakozást ígérő második szériája 2017. május 13-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna televízión.

A második évad története ott folytatódik, ahol az első befejeződött – egy év elteltével. A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi (Schmidt Sára) és Bence (Rubóczki Márkó) párként, Dóra (Dobos Evelin) és Gábor (Héricz Patrik) pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel (Király Dániel), és húgával, a különcködő Lucával (Walters Lili) egészül ki. A romantikus szálak mellett ismét megjelennek a családi kapcsolatok, és természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

Új arcok a sorozatban

A főbb szerepekben az első évadból jól ismert arcok: Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Dobos Evelin, Héricz Patrik és Szerednyei Béla mellett, új karakterek: Király Dániel, Walters Lili, Dobó Kata, Bányai Miklós és Gyabronka József is helyet kaptak, és visszatérő szereplőként Vecsei H. Miklós is látható lesz.

A második évadot vezető rendezőként és forgatókönyvíróként Zomborácz Virág jegyzi, aki tagja volt az Aranyélet író-csapatának, és akinek Utóélet című első nagyjátékfilmje itthon és külföldön egyaránt sikert aratott.  Zomborácz Virág mellett rendezőtársként Akar Péter dolgozott.

A sorozat főcíme vizuálisan megújult  – Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhetően – az új vége főcímet pedig Dorogi Péter és Balázs Ádám írták.

Alkotók:

Kálomista Gábor – producer
Helmeczy Dorottya – line producer
Zomborácz Virág – vezető rendező, forgatókönyvíró
Akar Péter – rendező
Csillag Mano – vezető vágó
Poós A. Márton – vágó
Somogyvári Gergő – operatőr
Balázs Ádám – zeneszerző
Takács Lilla – látványtervező
Zelenka Nóra – jelmeztervező
Intim Torna Illegál – főcímdal

Web és facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Egynyarikaland
Főcím: https://www.youtube.com/watch?v=BIH0b4W_3hI&feature=youtu.be
Generic promó link: https://www.youtube.com/watch?v=Z3oR81i688Y&feature=youtu.be

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Bablofil
    2017-04-08 at 16:41 Válasz

    Thanks, great article.