• kedd , 19 március 2024
Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon

Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon

A MOL Nagyon Balaton programsorozat legjelentősebb záróeseménye, a zamárdi STRAND Fesztivál újabb világsztárokkal erősít. A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai koncertkínálat mellé. Kedvezményes jegyek május 30-ig kaphatók, országszerte.

Augusztus utolsó hétvégéjén a STRAND Fesztivál Nagyszínpadára érkezik a brit You Me at Six legénysége, akik gitárcentrikus zenéjükkel egyszerre idézik meg a popos dallamokat és a zúzósabb riffeket. Várhatóan az idén megjelent, ötödik nagylemezüket és korábbi slágereiket is felidézik majd Zamárdiban. Az EDM-house vonalat erősíti a tizenéves kora ellenére számos díjjal kitüntetett norvég DJ-producer, Alan Walker, aki a Petőfi mellett szinte az összes jelentős zenei adó kedvence.

Energikus, élő produkcióval mutatkozik be a közönségkedvenc Wilkinson. Berlin nyüzsgő elektronikus zenei közegéből jön a rendkívül sokoldalú Alle Farben, a svéd house-színteret pedig a Vigiland képviseli majd.

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiváljának felhozataláról már tudjuk, hogy idén is igazán komoly világsztár kínálattal kényezteti közönségét. A Bastille, John Newman, az Icona Pop és Redfoo mellett a leginkább várt hazai bandák és előadók szinte kivétel nélkül jelen lesznek a MOL Nagyon Balaton egyik legjelentősebb záróeseményén, augusztus 23-27. között, Zamárdiban.

 

Kapcsolódó cikkek